Foreløbige udbytter fra danske investeringsforeninger (2)

Hos investeringsmyter.dk fortsætter vi i denne uge rundturen til de danske investeringsforeninger og informerer dig om, hvilke foreløbige udbytter der er blevet annonceret for de børsnoterede og aktiebaserede afdelinger for indkomståret 2023. I den forløbne uge annoncerede både Jyske Invest og Sydinvest foreløbige udbytter og med de fleste til udbetaling ultimo januar.

Du kan se de foreløbige udbytter fra de to investeringsforeninger, samt tidligere annoncerede udbytter fra andre investeringsforeninger, og sammenligne dem med udbytterne for indkomståret 2022 nedenfor.

Tak fordi du følger investeringsmyter.dk på her på vores webside eller LinkedIn, når vi analyserer danske investeringsforeninger og deres aktiefonde. Hvis du ønsker at tage kontrol over din egen opsparing og ønsker en individuel tilpasset investeringsanalyse, kan du også læse mere og gratis rekvirere vores guide ”Hjælp til at investere” her på vores webside.

Klik på billedet for at forstørre det

Se indlægget på LinkedIn

Forbehold for fejl. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Analysen er ikke en investeringsanbefaling. Investeringsmyter.dk kan ikke gøres ansvarlige for dispositioner foretaget på baggrund af vores analyser.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *