Pæne afkast i mange aktiefonde i november

November var kendetegnet ved pæne afkast i de fleste danske, europæiske, amerikanske og globale aktiefonde. Efter tre svære måneder tog de største og bredeste aktieindeks i Danmark, Europa, USA og globalt revanche i årets næstsidste måned, hvilket hjalp mange danske investeringsforeninger godt på vej til at kunne levere hæderlige investeringsresultater for 2023.

Det er fortsat især fonde med vækstaktier og såkaldte blendede fonde, der kombinerer strategierne vækst og value, som har leveret de højeste afkast i 2023.

Der er 18 gengangere på vores månedlige top-20 liste over aktiefonde med de højeste år-til-dato afkast, mens to nye aktiefonde, der begge tidligere har været på listen i år, får comeback. De 20 aktiefonde har leveret flotte 24,9% i gennemsnitlig afkast år-til-dato.

Vi har som sædvanlig også kigget på de aktiefonde, som har givet de højeste afkast på længere sigt (over 3 år) og viser dig 26 aktiefonde med et gennemsnitligt årligt afkast på >9% igennem de seneste tre år.

Du kan se analyserne nedenfor.

Tak fordi du følger investeringsmyter.dk på Linked in eller her på vores webside, når vi analyserer danske investeringsforeninger og deres aktiefonde. Hvis du ønsker at tage kontrol over din egen opsparing og ønsker en individuel tilpasset investeringsanalyse, kan du også læse mere og gratis rekvirere vores guide ”Hjælp til at investere” her på vores webside.

Klik på billedet for at forstørre det
Klik på billedet for at forstørre det
Klik på billedet for at forstørre det

Se indlægget på LinkedIn

Forbehold for fejl. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Analysen er ikke en investeringsanbefaling. Investeringsmyter.dk kan ikke gøres ansvarlige for dispositioner foretaget på baggrund af vores analyser.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *