Tilbagemelding

Investeringsmyter.dk har i mere end tre år lavet investeringsanalyser, der gør det muligt for vores kunder at tage kontrol over deres egen opsparing og investeringer. Nedenfor finder du eksempler på de tilbagemeldinger, som vi har fået i tidens løb, og som vi er meget stolte af.

”Investeringsmyter.dk åbnede mine øjne for, hvor lidt jeg egentlig har fået i afkast på min forvaltningsaftale med min bank.”

”Investeringsmyter.dk fik gjort op med alle myterne om, hvad der kræves for at tage kontrol over sin egen opsparing.”

”Analysen fra investeringsmyter.dk sparede mig for en masse tid, og gav mig et super overblik over de aktiefonde, der har leveret de allerbedste resultater.”

”Investeringsmyter.dk kender alle investeringsforeninger og aktiefonde i Danmark. I min bank hørte jeg altid kun om bankens egne aktiefonde og nogle få aktiefonde fra bankens udenlandske samarbejdspartnere.”

”Hos investeringsmyter.dk fandt jeg ud af, at der er mere til risiko og risikoprofil end de tre kategorier: Høj, moderat og lav risiko.  Diskussionen er langt mere nuanceret og tidskrævende end, hvad min bank har formået.”

”Investeringsmyter.dk bidrog udover sine dybe kompetencer indenfor investeringer i aktiefonde også med både tillidsfuldhed og fortrolighed i vores dialog. Jeg følte mig meget tryg og giver investeringsmyter.dk fem stjerner.”

”Med investeringsværktøjet fra Morningstar lærte investeringsmyter.dk mig, hvordan jeg på en enkel måde og med få nøgletal kan vurdere resultaterne i mine egne aktiefonde og eventuelt nye aktiefonde, som jeg måtte overveje at investere i.”

”Min livrente hos mit pensionsselskab har meget lille gennemsigtighed. Men jeg kan konstatere, at den samlede opsparing i ordningen ikke stiger med meget mere, end hvad jeg selv skyder ind hvert år. Det virker som om, at pensionsselskabet synes den fulde fradragsret for indbetalinger på ordningen er nok værdi for mig som kunde.  Analysen fra investeringsmyter. dk har imidlertid lært mig noget helt andet.”