Endelige udbytter fra danske investeringsforeninger (4)

I den forløbne uge udbetalte yderligere seks danske investeringsforeninger udbytter for indkomståret 2023. Det drejer sig om Fundamental Invest, Great Dane, Gudme Raaschou, IA Invest, Lån & Spar Invest og PFA Invest.

De seks investeringsforeninger udbetalte bl.a. udbytter for 12 aktiefonde. I forhold til de 12 aktiefondes foreløbige udbytter, som vi skrev om tilbage i december, så ligger de endelige udbytter for 10 af aktiefondene lidt højere, mens 2 af aktiefondene udbetaler lidt mindre.

Nedenfor kan du se de aktuelle udbytter for de aktiefonde, som indtil nu har udbetalt udbytter for indkomståret 2023.

Vi er nu stort set igennem udbyttesæsonen for aktiefonde fra de danske investeringsforeninger, idet der blot udestår få aktiefonde med udbyttebetalinger i marts og april.

Tak fordi du følger investeringsmyter.dk når vi analyserer danske investeringsforeninger og deres aktiefonde. Hvis du ønsker at tage kontrol over din egen opsparing og ønsker en individuel tilpasset objektiv investeringsanalyse, kan du læse mere og gratis rekvirere vores guide ”Hjælp til at investere” her på vores webside.

Klik på billedet for at forstørre det
Klik på billedet for at forstørre det
Klik på billedet for at forstørre det
Klik på billedet for at forstørre det
Klik på billedet for at forstørre det

Se indlægget på LinkedIn

Forbehold for fejl. Historiske udbytter er ingen garanti for fremtidige udbytter. Analysen er ikke en investeringsanbefaling. Investeringsmyter.dk kan ikke gøres ansvarlige for dispositioner foretaget på baggrund af vores analyser.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *