Aktiefonde med danske aktier i modvind

Den seneste måned er det ledende danske aktieindeks OMX C25 faldet med knap 5%.  Status for året er også et fald på knap 2%. I alt har 12 af de 25 aktier i indekset leveret et negativt afkast i år, heraf 10 aktier på mere end 10% og heraf fire aktier på mere end 20%.

Aktiefonde med investeringer i danske aktier har ligeledes været i modvind igennem året. Alligevel ligger i alt 18 aktiefonde med et positivt afkast for året. 

Aktiefondene fra BLS Invest og PFA Invest er fortsat de eneste fonde med de maksimale fem stjerne for historisk performance fra Morningstar.  De to fonde har også de højeste fremadrettede Morningstar ratings, nemlig Guld og Sølv.

Du kan læse den samlede analyse af de 18 aktiefonde med danske aktier, som har leveret et positivt afkast i år nedenfor.

Tak fordi du følger investeringsmyter.dk på LinkedIn eller her på vores webside, når vi analyserer danske investeringsforeninger og deres aktiefonde. Hvis du ønsker at tage kontrol over din egen opsparing og ønsker en individuel tilpasset investeringsanalyse, kan du læse mere og gratis rekvirere vores guide ”Hjælp til at investere” her på vores webside.

Klik på billedet for at forstørre det
Klik på billedet for at forstørre det

Se indlægget på LinkedIn

Forbehold for fejl. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Analysen er ikke en investeringsanbefaling. Investeringsmyter.dk kan ikke gøres ansvarlige for dispositioner foretaget på baggrund af vores analyser.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *