Årets første udbytter fra danske investeringsforeninger

I den forløbne uge udbetalte de første danske investeringsforeninger udbytter for indkomståret 2023. Det drejer sig bl.a. om udbytter fra 14 børsnoterede aktiefonde fra BLS Invest, C Worldwide, Handelsinvest og Investin. Som altid kan du følge udbyttebetalingerne fra de danske investeringsforeninger her på vores webside på investeringsmyter.dk.

I forhold til de foreløbige udbytter, som vi skrev om på LinkedIn og her på vores webside tilbage i december, så ligger de endelige udbytter for ni af aktiefondene lidt højere, mens to af aktiefondene udbetaler lidt mindre.

Du kan se de aktuelle udbytter for de 14 aktiefonde nedenfor. Vi vil i de kommende uger fortsætte med at opdatere vores liste med aktuelle udbytter efterhånden som de enkelte investeringsforeninger foretager udbyttebetalinger.

Tak fordi du følger investeringsmyter.dk på LinkedIn eller her på vores webside, når vi analyserer danske investeringsforeninger og deres aktiefonde. Hvis du ønsker at tage kontrol over din egen opsparing og ønsker en individuel tilpasset objektiv investeringsanalyse, kan du også læse mere og gratis rekvirere vores guide ”Hjælp til at investere” her på vores webside.

Se indlægget på LinkedIn

Klik på billedet for at forstørre det

Se indlægget på LinkedIn

Forbehold for fejl. Historiske udbytter er ingen garanti for fremtidige udbytter. Analysen er ikke en investeringsanbefaling. Investeringsmyter.dk kan ikke gøres ansvarlige for dispositioner foretaget på baggrund af vores analyser.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *