Hvilke aktiefonde med et globalt fokus er de mest succesfulde?

Mere end 40 danske aktiefonde med fokus på globale aktier har de seneste tre år leveret et årligt gennemsnitligt afkast på mellem 10% og 19%.

Det fremgår af vores seneste analyse af globale aktiefonde fra de danske investeringsforeninger, og som også lister de 20 globale aktiefonde, der har leveret det højeste afkast i år.

På listerne finder du bl.a. følgende fire milliardfonde med Morningstars højeste rating baseret på tre års historisk performance (5 stjerner), og som samtidig har de mest positive fremadrettede ratings fra Morningstars analytikere (Gold, Silver eller Bronze):

  • BLS Invest Globale Aktier KL
  • Formuepleje Better World Global Opportunities
  • Nordea Invest Global Enhanced KL 1
  • Nykredit Invest Bæredygtige Aktier

Du kan se analyserne nedenfor.

Følg investeringsmyter.dk på LinkedIn eller her på vores webside, når vi analyserer danske investeringsforeninger og deres aktiefonde. Hvis du selv ønsker at tage kontrol over din opsparing, kan du også gratis rekvirere vores opdaterede guide ”Hjælp til at investere” her på vores webside.

Klik på billedet for at forstørre det
Klik på billedet for at forstørre det
Klik på billedet for at forstørre det

Se indlægget på LinkedIn

Forbehold for fejl. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Analysen er ikke en investeringsanbefaling. Investeringsmyter.dk kan ikke gøres ansvarlige for dispositioner foretaget på baggrund af vores analyser.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *