Hvilke aktiefonde havde højeste afkast i 1. kvartal?

På trods af en del turbulens på aktiemarkederne siden årsskiftet oplevede langt de fleste investorer med en portefølje af aktiefonde et flot afkast i 1. kvartal.

De store aktieindeks i USA, Europa, Asien og Japan viste alle en flot udvikling igennem kvartalet. Højdespringeren var det amerikanske Nasdaq, der steg mere end 20%, mens en række af de øvrige store aktieindeks ligeledes vist pæne to-cifrede stigninger igennem kvartalet.

Aktiefondene med de højeste afkast i 1. kvartal findes bl.a. i kategorierne teknologiaktier, vækstaktier, europæiske aktier og bæredygtige aktier.     

På vores Top-20 liste for 1. kvartal findes bl.a. disse fem aktiefonde med aktiver over 1 milliard kroner:

  • Danske Invest Teknologi Indeks KL
  • Sparinvest Index USA Growth KL
  • Sydinvest Morningstar Sustainable Leaders Index KL
  • Skagen Focus A
  • Danske Invest Europa Indeks KL

Du finder hele Top-20 analysen her:

Klik på billedet for at forstørre det
Klik på billedet for at forstørre det

Se indlægget på LinkedIn

Følg investeringsmyter.dk på LinkedIn eller på her på vores webside, når vi analyserer danske investeringsforeninger og deres aktiefonde. Hvis du selv ønsker at tage kontrol over din opsparing, kan du gratis rekvirere vores opdaterede guide ”Hjælp til at investere” her på vores webside.

Forbehold for fejl. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Analysen er ikke en investeringsanbefaling. Investeringsmyter.dk kan ikke gøres ansvarlige for dispositioner foretaget på baggrund af vores analyser.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *