Hvilke aktiefonde havde de højeste afkast i 2023?

Her på årets første arbejdsdag er vi allerede klar med årets første investeringsanalyse. Vi har udarbejdet en top-20 liste over de aktiefonde fra danske investeringsforeninger, som har leveret de højeste afkast i 2023. 

I det forgange år er det især aktiefonde med et globalt eller amerikansk fokus på vækst og eller IT aktier. Men på listen er der også globale aktiefonde med en blended strategi, som kombinerer både vækst- og valueaktier i porteføljen.

De 20 aktiefonde har leveret mellem knap 55% og knap 22% i afkast i løbet af året.

For den langsigtede investor har vi i analysen også inkluderet en liste over de 33 aktiefonde fra danske investeringsforeninger, som har leveret mere end 10% i gennemsnitligt afkast pr. år igennem de seneste tre år.

Du kan se analyserne nedenfor.

Tak fordi du følger investeringsmyter.dk på LinkedIn eller her på vores webside, når vi analyserer danske investeringsforeninger og deres aktiefonde. Hvis du ønsker at tage kontrol over din egen opsparing og ønsker en individuel tilpasset objektiv investeringsanalyse af de bedste aktiefonde, kan du også læse mere og gratis rekvirere vores guide ”Hjælp til at investere” her på vores webside.

Klik på billedet for at forstørre det
Klik på billedet for at forstørre det
Klik på billedet for at forstørre det

Se indlægget på LinkedIn

Forbehold for fejl. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Analysen er ikke en investeringsanbefaling. Investeringsmyter.dk kan ikke gøres ansvarlige for dispositioner foretaget på baggrund af vores analyser.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *