Foreløbige udbytter fra danske investeringsforeninger (3)

I denne uge er der blevet annonceret foreløbige udbytter fra Danske Invest, Great Dane Invest, IA-Invest, Maj Invest og Wealth Invest. Det betyder, at der igennem de seneste tre uger er blevet annonceret foreløbige udbytter for nu 58 aktiefonde fra i alt 8 danske investeringsforeninger.

Nedenfor kan du se de foreløbige udbytter fra de fem investeringsforeninger, samt tidligere annoncerede udbytter fra andre investeringsforeninger, og sammenligne dem med udbytterne for indkomståret 2022.

Tak fordi du følger investeringsmyter.dk på LinkedIn og her på vores webside, når vi analyserer danske investeringsforeninger og deres aktiefonde. Hvis du ønsker at tage kontrol over din egen opsparing og ønsker en individuel tilpasset objektiv investeringsanalyse, kan du også læse mere og gratis rekvirere vores guide ”Hjælp til at investere” her på vores webside.

Klik på billedet for at forstørre det
Klik på billedet for at forstørre det

Se indlægget på LinkedIn

Forbehold for fejl. Historiske udbytter er ingen garanti for fremtidige udbytter. Analysen er ikke en investeringsanbefaling. Investeringsmyter.dk kan ikke gøres ansvarlige for dispositioner foretaget på baggrund af vores analyser.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *