Første foreløbige udbytter fra danske investeringsforeninger  

Hos investeringsmyter.dk kan du som altid følge med, når knap 40 danske investeringsforeninger igennem de næste uger annoncerer deres foreløbige udbytter for indkomståret 2023.

I den forløbne uge annoncerede Handelsinvest som den første danske investeringsforening foreløbige udbytter for sine udloddende afdelinger for indkomståret 2023.  Foreningen planlægger at udbetale udbytterne ultimo januar.

Du kan nedenfor se de foreløbige udbytter for de børsnoterede og aktiebaserede afdelinger fra Handelsinvest og sammenligne dem med udbytterne for indkomståret 2022.

Tak fordi du følger investeringsmyter.dk enten på LinkedIn eller her på vores webside, når vi analyserer danske investeringsforeninger og deres aktiefonde. Hvis du ønsker at tage kontrol over din egen opsparing og ønsker en individuel tilpasset investeringsanalyse, kan du også læse mere og gratis rekvirere vores guide ”Hjælp til at investere” her på vores webside.

Klik på billedet for at forstørre det

Se indlægget på LinkedIn

Forbehold for fejl. Historiske afkast og udbytter er ingen garanti for fremtidige afkast. Analysen er ikke en investeringsanbefaling. Investeringsmyter.dk kan ikke gøres ansvarlige for dispositioner foretaget på baggrund af vores analyser.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *