Her er de danske aktiefonde ”aristokrater”

Når vi laver investeringsanalyser for vores kunder, er de enkelte aktiefondes aktuelle og historiske afkast naturligvis i centrum. Men derudover bliver vi ofte spurgt om, hvilke aktiefonde der har både en lang og solid historik og en stor stabilitet i deres resultater og bedømmelser fra analytikere.

Der findes i dag 16 aktiefonde fra danske investeringsforeninger, der har 10 års afkasthistorik, og som samtidig stabilt igennem alle 10 år har opnået Morningstars højeste ratings baseret på historisk performance (4 eller 5 stjerner). Derudover har de 16 aktiefonde i dag fortsat de mest positive fremadrettede ratings fra Morningstars analytikere (Gold, Silver eller Bronze).

Danske Invest og Sparinvest Index har hver fire aktiefonde på listen. Nykredit Invest og BLS Invest har henholdsvis tre og to aktiefonde på listen, mens C WorldWide, Nordea Invest og PFA Invest hver har en enkelt aktiefond på listen.

Du kan læse vores analyse af disse 16 “aristokrater” blandt aktiefonde fra danske investeringsforeninger nedenfor.

Følg investeringsmyter.dk på LinkedIn eller her på vores webside, når vi analyserer danske investeringsforeninger og deres aktiefonde. Hvis du selv ønsker at tage kontrol over din opsparing, kan du også gratis rekvirere vores opdaterede guide ”Hjælp til at investere” her på vores webside

Klik på billedet for at forstørre det
Klik på billedet for at forstørre det

Se indlægget på LinkedIn

Forbehold for fejl. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Analysen er ikke en investeringsanbefaling. Investeringsmyter.dk kan ikke gøres ansvarlige for dispositioner foretaget på baggrund af vores analyser.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *