Endelige udbytter fra danske investeringsforeninger (2)

I den forløbne uge udbetalte yderligere fem danske investeringsforeninger udbytter for indkomståret 2023. Det drejer sig om Jyske Invest, Maj Invest, Multi Manager Invest, Nykredit Invest og Sydinvest.

De fem investeringsforeninger udbetalte bl.a. udbytter for 29 aktiefonde. I forhold til de 29 aktiefondes foreløbige udbytter, som vi skrev om tilbage i december, så ligger de endelige udbytter for 13 af aktiefondene lidt højere, mens fire af aktiefondene udbetaler lidt mindre.

Nedenfor kan du se de aktuelle udbytter for de aktiefonde, som indtil nu har udbetalt udbytter for indkomståret 2023.

Vi vil i de kommende uger fortsætte med at opdatere vores liste med aktuelle udbytter fra aktiefonde efterhånden som de enkelte investeringsforeninger foretager udbyttebetalinger.

Tak fordi du følger investeringsmyter.dk når vi analyserer danske investeringsforeninger og deres aktiefonde. Hvis du ønsker at tage kontrol over din egen opsparing og ønsker en individuel tilpasset objektiv investeringsanalyse, kan du læse mere og gratis rekvirere vores guide ”Hjælp til at investere” her på vores webside.

Klik på billedet for at forstørre det
Klik på billedet for at forstørre det

Se indlægget på LinkedIn

Forbehold for fejl. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Analysen er ikke en investeringsanbefaling. Investeringsmyter.dk kan ikke gøres ansvarlige for dispositioner foretaget på baggrund af vores analyser.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *