Bedste europæiske aktiefonde i 2022

Europæiske aktiefonde er kommet godt fra start i 2023 på trods af usikkerhed om inflation, renter, recession og selskabernes indtjening.

Er 2023 året hvor det europæiske aktiemarked skal slå det amerikanske aktiemarked? Der er fire ting, som taler for: 1) Europæiske aktier er billigere, 2) Vækstvirksomheder fylder mindre på det europæiske aktiemarked, 3) Europa er mere eksponeret mod Kina, som (måske) er på vej ud af deres Corona-nedlukning og på vej mod højere vækst, og 4) faldende inflation som følge af bl.a. faldende gaspriser, som har presset virksomheder og husholdninger.

Som investor gør du dig sikkert overvejelser, og vores analyse af de bedste europæiske aktiefonde i 2022 kan hjælpe dig på vej og inspirere dig til, hvor du skal investere. Se vores analyse nedenfor.

Klik på billedet for at forstørre det
Klik på billedet for at forstørre det

Forbehold for fejl. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Analysen er ikke en investeringsanbefaling. Investeringsmyter.dk kan ikke gøres ansvarlige for dispositioner foretaget på baggrund af vores analyser.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *